Un număr de 16 persoane au fost rănite, vineri după-amiază, într-un accident rutier produs în judeţul Mureş, în care au fost implicate un microbuz şi un autoturism. Trei persoane - între care un copil - sunt transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit ISU Mureş, în urma impactului au rezultat un număr de 16 victime, dintre care 1 cod roşu, 1 cod galben şi 14 cod verde. 

”Victimele de cod roşu, galben şi un minor cod verde sunt transportate la UPU Târgu Mureş cu o ambulanţă SMURD Terapie Intensivă Mobilă şi o ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Mureş”, a precizat sursa citată.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul s-a produs în localitatea Band.

”Este vorba despre un accident rutier produs între un autoturism şi un microbuz, la faţa locului intervin cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare şi două ambulanţe transport personal şi victime multiple. În urma impactului au rezultat 12 victime care sunt evaluate de către echipajele medicale, dintre acestea: 1 este cod roşu, 1 cod galben şi 10 cod verde”, a transmis ISU Mureş.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.