O maşină în care se aflau cinci persoane a fost lovită, joi seară, de un tren cu 50 de persoane, în judeţul Vâlcea, iar o persoană a murit. Doi adulţi şi doi copii sunt răniţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Astăzi, Poliţia Municipiului  Drăgăşani a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că s-ar fi produs un eveniment feroviar soldat cu victime. Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că ar fi avut loc o coliziune între un tren şi un autoturism în localitatea Orleşti, la trecerea de la nivel cu calea ferată. În urma impactului a rezultat decesul  pasagerei dreapta faţă, în vârstă de 45 de ani, din judeţul Braşov,  rănirea conducătorului auto de 46 de ani şi a altor trei pasageri din autoturism ( 2 minori şi un bărbat de 50 de ani, din judeţul Braşov)”, a transmis IPJ Vâlcea. 

Sursa citată a precizat că victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Traficul feroviar a fost blocat.
 

UPDATE: ”Trenul de tip Regio Expres 2011 Caracal-Sibiu transporta aproximativ 50 de pasageri. Niciunul nu necesită îngrijiri medicale. Echipajul SMURD Drăgăşani a preluat o victimă, de sex masculin, minor, de cod galben, si o transportă căatre UPU Vâlcea”, a mai transmis ISU Vâlcea. 

Echipajul SMURD Măciuca a preluat un pacient adult, bărbat, cu politraumatisme - cod roşu, care este transportat la UPU Vâlcea.

UPDATE: ISU Vâlcea a precizat că toate victimele sunt din autoturism, iar doi adulţi şi doi copii au fost răniţi, dar nu sunt încarceraţi. 

Din primele informaţii, victimele sunt conştiente. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Accident feroviar în localitatea Orleşti, intersecţie către Aureşti/Peco. Din evenimentul petrecut între un autoturism şi tren au rezultat 5 victime, dintre care una decedată”, a transmis, joi, ISU Vâlcea.

Sursa citată a precizat că intervin forţe din cadrul Detaşamentelor de Pompieri Râmnicu Vâlcea şi Dragasani, cu mai multe autospeciale.

Deocamdată, autorităţile nu au precizat care este starea celorlalte victime şi nici împrejurările în care s-a produs accidentul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.