Fostul fotbalist Marius Lăcătuş a rămas fără permis de conducere pentru că nu a acordat prioritate pietonilor, în zona Gării de Nord din Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ”La data de 06 octombrie a.c., în jurul orei 10.30, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit un conducător auto în vârstă de 59 de ani, care nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea drumului public. În acest context, persoana în cauză a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 870lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă suspendarea exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 60 de zile”, a anunţat Poiiţia Capitalei.
 
Şoferul la care face referire comunicatul este Marius Lăcătuş, afirmă surse din Poliţie.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Inciidentul a a avut loc vineri dimineaţă, fostul jucător stelist, în vârstă de 59 de ani, fiind suprins de poliţişti când nu a acordat prioritate pietonilor, la o trecere din zona Gării de Nord, au declarat surse din Poliîie.
Poliţiştii rutieri i-au reţţinut permisul pentru 60 de zile.
De asemenea, Marius Lăcătuş a fost amendat si cu 870 de lei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.