Doi poliţişti au fost răniţi grav vineri după ce maşina de serviciu în care se aflau s-a ciocnit cu o ambulanţă. pe DN 64 Caracal-Găneasa. Ambele echipaje interveniseră la acelaşi caz, preluarea unei persoane cu un comportament violent, rănită şi ea în accident. De asemenea, au fost răniţi şi asistenta şi şoferul ambulanţei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pe DN 64 Caracal-Găneasa, pe raza comunei Şopârliţa, judeţul Olt,  s-a produs o coliziune faţă-spate între un echipaj de poliţie şi o ambulanţă, ambele autospeciale fiind în misiune”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma ciocnirii, ambii poliţişti din autospecială au suferit leziuni grave, iar asistentul medical din ambulanţă a fost rănit uşor, toţi fiind evaluaţi medical la faţa locului.

Conform IPJ Olt, ambele echipaje  interveneau la acelaşi caz şi anume preluarea unei persoane cu comportament violent şi transportarea acesteia la o unitate medicală. În afară de cei doi poliţişti, au mai fost răniţi asistenta medicală, ambulanţierul şi pacientul care fusese preluat. 

“În urma unui apel prin SNUAU 112, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bobiceşti, împreună cu un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt au intervenit pentru a transporta la o unitate medicală o persoană al cărei comportament era deviant. Persoana violentă a fost transportată cu ambulanţa, iar echipajul de poliţie însoţea transportul, conform protocolului, având semnalele luminoase în funcţiune”, se arată în comunicatul IPJ Olt. 
Sursa citată menţionează că la un moment dat pacientul a devenit violent, conducătorul ambulanţei a frânat brusc, moment în care echipajul poliţiei a intrat în coliziune cu acesta, evenimentul petrecut pe fondul unui carosabil uşor umed. 

Traficul rutier a fost oprit pentru a permite intervenţia echipajelor specializate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.