O femeie a căzut marţi în gol trei etaje cu liftul, într-un bloc din Capitală, după ce un cablu s-a rupt. Poliţia face cercetări în acest caz pentru vătămare corporală din culpă. Laurenţiu Damian, preşedintele Uniunii Cineaştilor din România (UCIN), de care aparţine clădirea, a declarat pentru News.ro că organizaţia avea toate „referinţele privind asigurarea liftului” şi că o expertiză în acest caz urmează să fie făcută.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Preşedintele UCIN, despre incidentul din clădirea de pe strada Mendeleev: Aveam toate referinţele privind asigurarea liftului. Urmează o expertiză

Femeia, în vârstă de aproximativ 50 de ani, nu a suferit răni grave, însă a fost transportată la Spitalul Floreasca.

După ce aceasta a căzut în gol trei etaje cu liftul, locatarii blocului au sunat la 112.

Echipajele ISU venite la faţa locului au scos-o pe femeie, care a fost transportată la spital.

Conform Poliţiei, apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 10:00 şi semnala că pe raza sectorului 1, "o femeie a suferit o vătămare în urma căderii cu liftul".

Poliţişti ai Secţiei 1 au declanşat  investigaţiile în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s a produs acest incident.

Cercetările sunt continuate de către subunitatea de poliţie pentru  vătămare corporală din culpă. 

Clădirea în care a avut loc incidentul, situată pe strada Mendeleev, aparţine Uniunii Cineaştilor.

În acest caz au acţionat Detaşamentul Special de Salvatori şi 2 ambulanţe SMURD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.