Incendiul care a pornit, miercuri, la acoperişurile a trei case din zona Muncii din Sectorul 3 al Capitalei a afectat în total 17 proprietăţi, iar şase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Între timp, focul a fost stins.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ISU Bucureşti-Ilfov anunţă că, la ora 22:16, incendiul a fost stins.

”6 persoane au necesitat îngrijiri medicale (2 persoane expuse la fum, 1 persoană cu plagă tăiată la nivelul unui membru superior, 2 persoane cu atacuri de panică şi o persoană cu arsuri superficiale la nivelul membrelor inferioare transportata la spital)”, a transmis sursa citată. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Până în acest moment, au fost asistate medical 4 persoane (o persoană cu arsuri superficiale la membrele inferioare, transportată la spital, o persoană expusa la fum, o persoana cu puseu hipertensiv şi o persoană cu o plagă tăiată la unul din membrele superioare)”, anunţă, miercuri, ISU Bucureşti-Ilfov.

Sursa citată a precizat că în urma incendiului suprafaţa totală afectată este de aproximativ 700 mp.

”Din datele provizorii, au fost afectate 17 proprietăţi”, a mai transmis sursa citată.

Între timp, numărul autospecialelor care acţionează la faţa locului a fost redus, întrucât incendiul a fost localizat şi se lucrează pentru stingere.

Focul a pornit, miercuri, la acoperişurile a trei case din zona Muncii din Sectorul 3 al Capitalei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.