Pompierii intervin, joi, la un incendiu de proporţii care a cuprins două hale din Bragadiru, în apropiere de Şoseaua de Centură. Focul se manifestă pe aproximativ 5.000 de metri pătraţi şi există pericol de extindere. În interior sunt recipiente uşor inflamabile şi explozibile. Populaţia din zonă a orimit mesaj de avertizare prin sistemul RO-Alert.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Incendiul este localizat, se lucrează pentru lichidare”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov. 

Sursa citată a precizat că, pentru asigurarea zonei de competenţă a ISU BIF, în locul autospecialelor angrenate în intervenţia din Bragadiru, au fost trimise în sprijin 10 autospeciale de la 5 judeţe, respectiv Prahova, Ialomiţa, Călăraşi, Dâmboviţa şi Giurgiu. 

UPDATE: ”A fost transmis un mesaj de avertizare a populaţiei prin sistemul RO-Alert privind incendiul produs în localitatea Bragadiru”,  anunţat ISU Bucureşti-Ilfov. 

Autorităţile cer populaţiei să evite zona şi să permită accesul echipajelor de intervenţie. 

Pompierii acţionează preponderent din exterior şi de la inaltime, întrucât există risc de prăbuşire a halelor.
 
De asemenea, efectivele au fost suplimentate, intervenţia fiind condusă de şeful ISU BIF.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: ISU Bucureşti-Ilfov intervine, joi, cu 20 de autospeciale de stingere, la un incendiu de proporii care a cuprins două hale din Bragadiru, în apropiere de Şoseaua de Centură.

”Suprafata afectată este de aproximativ 5000 mp, cu posibilităţi de propagare. Este o ardere puternică, cu degajare de fum. Obiectul de activitate activitate este ambalarea şi distribuţia produselor alimentare, în principal a orezului. În depozit se găsesc recipiente uşor inflamabile şi explozibile”, a anunţat ISU Bucureşti-Ilfov.

Din primele informaţii nu sunt persoane rănite. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.