Un incendiu s-a produs, miercuri, lângă piscina unui hotel din staţiunea Mamaia. Persoanele din clădire s-au evacuat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: Pompierii au reuşit să stingă incendiul. Au ars 400 de kilograme de materiale şi focul s-a extins şi la faţada hotelului. 
 
"În urma incendiului au ars 400 de kilograme de materiale combustibile, iar focul s-a extins şi la faţada hotelului, la nivelul demisolului şi la parter, pe o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi. S-au autoevacuat 15 persoane până la ajungerea echipajelor la faţa locului dintre care doi bărbaţi au fost asistaţi de echipajele medicale, ambii refuzând ulterior transportul la spital”, au transmis pompierii.
 
Ei urmează să stabilească şi care a fost cauza izbucnirii incendiului.
 
ŞTRIE INIŢIALĂ: Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că incendiul s-ar manifesta la gunoaie şi diverse materiale aflate lângă piscina hotelului Parc din Mamaia. 
 
La faţa locului s-au deplasat cinci autospeciale de stingere, două autoscări, autospeciala de transport victime multiple, trei echipaje SMURD şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean.
 
Persoanele care se aflau în hotel s-au evacuat, au precizat pompierii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.