Pompierii de la ISU Bucureşti-Ilfov intervin, joi, cu mai multe autospeciale pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două vagoane de tren dezafectate, în zona de triaj dintre Gara Basarab şi Podul Grant. Incendiul se manifestă cu flacără deschisă şi degajări mari de fum. Pompierii au transmis că incendiul a fost localizat. Reprezentanţii CFR SA au transmis că nu este afectată circulaţia trenurilor sau siguranţa călătorilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ”Având în vedere modul de manifestare a incendiului, dispozitivul se suplimentează cu 5 cisterne de mare capacitate, pentru a realiza rezerva de apă. În total acţionează 9 autospesciale de stingere cu apă şi spumă şi 5 cisterne”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.
 
În prezent, incendiul este localizat. Au fost afectate 15 vagoane dezafectate.

În schimb, Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a transmis că incendiul s-a produs la un vagon dezafectat, staţionat pe linia 5B din Grupa Tehnică Basarab.

Menţionăm faptul că nu este afectată circulaţia trenurilor sau siguranţa călătorilor”, a arătat CFR SA.

UPDATE - ”Având în vedere degajarea intensă de fum, pentru avertizarea şi informarea populaţiei a fost emis un mesaj prin sistemul Ro-Alert”, a precizat ISU Bucureşti-Ilfov.
 
FOTO: ISU BIf
FOTO: ISU BIf
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au anunţat că pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu produs la două vagoane dezafectate, în zona de triaj dintre Gara Basarab şi Podul Grant.
 
Astfel, au fost alertate 7 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.
 
”Incendiul se manifestă cu flacără deschisă şi degajări mari de fum”, a transmis sursa citată.
 
Ulterior, având în vedere că incendiul s-ar putea extinde şi la alte vagoane, dispozitivul a fost suplimentat cu 2 autospeciale de stingere.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.