Un puternic incendiu a izbucnit luni dimineaţă, la mansarda unei clădiri situate pe Calea Dorobanţi, din zona centrală a Capitalei. Pompierii intervin, circulaţia în zonă fiind blocată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Incendiul a fost stins, iar forţele participante la intervenţie se retrag în mod progresiv.
UPDATE - Reprezentanţii ISU au anunţat că incendiul a fost localizat.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ISU Bucureşti Ilfov a anunţat că echipaje de pompieri indervin la un incendiu produs la mansarda unei clădiri cu un etaj ăi mansardă din Calea Dorobanti.
”Se observă degajare de fum la nivelul acoperişului, suprafaţa afectată estimată este de 400 mp. În imediata apropiere se află o clădire P+8, se acţionează pentru protejarea acesteia. Nu sunt victime”, au transmis reprezentanţii ISU.
Oamenii din cele două clădiri s-au evacuat.
Au fost alertate 11 autospeciale de stingere.
 
 
”Se acţionează la exterior pe toate laturile clădirii, respectiv la interior în mansardă. Totodata, acţionăm pentru îndepărtarea îmvelitorii din tablă pentru a realiza accesul la structura acoperişului”, au transmis pompierii.
Circulaţia în zonă este închisă.
”Având în vedere intervenţia pompierilor la un incendiu situat pe Calea Dorobanţi,  Brigada Rutieră recomandă participanţilor la trafic: ă evite zona; să respecte semnalele, indicaţiile şi dispoziţiile poliţiştilor rutieri; să circule cu prudenţă. La acest moment traficul rutier este restricţionat pe Calea Dorobanţi,  segmentul de drum  cuprins între Şos. Ştefan cel Mare şi Bd. Dacia”m anunţă Poliţia Rutieră
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.