O persoană a murit şi alte două au fost rănite după ce au fost lovite de un autoturism pe aleea din faţa Mănăstirii Cernica, din judeţul Ilfov. Surse din Poliţie au declarat pentru News.ro că şoferul în vârstă de 42 de ani, era începător, el obţinând permisul de conducere în luna ianuarie a acestui an. Victima decedată în accident este o femeie în vârstă de 63 de ani. Una dintre victimele rănite este o femeie de aproximativ 33 de ani, care a fost dusă la spital. Aleea era închisă circulaţiei publice, accesul fiind condiţionat de plata unei taxe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ”În urma primelor verificări efectuate a rezultat faptul că un conducător auto, în vârstă de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe aleea de acces din curtea Mănăstirii Cernica, a acroşat 2 persoane de sex feminin. Pentru femeia de 63 de ani a fost declarat decesul, iar femeia în vârstă de 33 de ani a fost transportată la o unitate spitalicească din Bucureşti, pentru acordarea de îngrijiri medicale şi investigaţii de specialitate. Conducătorul auto  a fost testat cu aparatele alcooltest şi drug test, rezultatul fiind negative atât pentru consumul de alcool, cât si pentru consumul de substanţe psihoactive, la volan. Totodată bărbatul în cauză a fost transportat la spital, pentru recoltarea de mostre biologice”, a transmis IPJ Ilfov.
De asemenea, din verificări a rezultat faptul că, aleea respectivă, din curtea Mănăstirii Cernica, este un drum închis circulaţiei publice, prevăzut cu o poartă de acces şi barieră, intrarea fiind condiţionată de achitarea unei taxe.
Cazul a fost preluat de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, care au deschis un dosar de urmărire penală în care se fac cercetări pentru ucidere din culpă şi, respectiv vătămare corporală din culpă.
 
UPDATE- Surse din Poliţie au declarat pentru News.ro că şoferul în vârstă de 42 de ani, era începător, al obţinând permisul de conducere în luna ianuarie a acestui an. 
Victima decedată în accident este o femeie în vârstă de 63 de ani. Una dintre victimele rănite este o femeie de aproximativ 33 de ani, care a fost dusă la spital.
Cea de-a treia victimă nu a avut nevoie de transport la spital. 
Sursele citate precizează că rămâne la poliţiştii să stabilească, în cadrul cercetării deschise în urma accidentului, dacă acesta  avut loc pe un drum public închis circulaţiei.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Astăzi, 10 iulie a.c., în jurul orei 14:38, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat  cu privire la faptul că, pe aleea din curtea  Mănăstirii Cernica, un autoturism a lovit mai multe persoane.La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Pantelimon, pentru efectuarea de cercetări şi investigaţii”, anunţă Poliţia.
 
Trei persoane au fost rănite. Pentru una a fost declarat decesul, iar alte 2 persoane primesc îngrijiri de specialitate de către  echipajele medicale sosite la faţa locului.  
 
Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
 
”La acest moment, poliţiştii rutieri efectuează verificări şi cu privire la stabilirea certa a naturii locului în care s-a produs evenimentul rutier, respectiv dacă acesta este pe drum public, aşa cum este definit de prevederile OUG 195/2002 şi a Regulamentului de aplicare a acestei ordonanţe, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se dispună măsurile legale care se impun”, precizează poliţiştii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.