Două adolescente au fost lovite vineri de o maşină pe o stradă din Chitila, judeţul Ilfov, ambele fiind transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”La data de 17 decembrie a.c., în jurul orei 13:51, poliţiştii din Chitila au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că, pe şoseaua Banatului din Chitila, un autoturism a lovit două persoane. La faţa locului  poliţiştii rutieri din Chitila au stabilit faptul că accidentul s-a produs pe sensul de mers Bucureşti- Târgovişte, iar în urma impactului au fost rănite două tinere”, a transmis IPJ Ilfov.

Echipajele medicale sosite la faţa locului au transportat cele două victime la spital, iar conducătoarei auto i-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului.
 
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
 
Poliţiştii rutieri din Chitila au deschis un dosar penal în care fac cercetări pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Conform primelor informaţii, o femeie care conducea pe Şoseaua Banatului din Chitila a accidentat două adolescente în vârstă de aproximativ 17 ani care traversau strada.

Femeia de la volan a fost testată pentru consum de alcool, rezultând alcoolemie 0.

Ambele fete au primit îngrijiri medicale, una dintre ele necesitând transportul la spital.

La ora transmiterii ştirii, circulaţia în zonă se desfăşoară pe o singură bandă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.