Un incendiu a izbucnit, joi după-amiază, la acoperişul unui bloc din Haţeg, judeţul Hunedoara, cincizeci de persoane ieşind singure din clădire. O persoană s-a intoxicat uşor cu fum, dar a refuzat transportul la spital. Incendiul a pornit în urma folosirii unei flăcări deschise în timpul lucrărilor la acoperiş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul a izbucnit, joi după-amiază, la acoperişul improvizat al unui bloc cu patru etaje din Haţeg.

Potrivit ISU Hunedoara, 50 de persoane au ieşit singure din imobil, iar o persoană care a suferi o uşoară intoxicaţie cu fum a refuzat să fie transportată la spital.

”Pompierii Detaşamentului Hunedoara au acţionat, cu puţin timp după ora 16.00, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un acoperiş al unui bloc cu 4 etaje din oraşul Haţeg. Intervenţia, îngreunată din cauza vântului, s-a realizat cu 3 autospeciale de stingere, de mare şi medie capacitate, cu o autoscară şi cu Autospecială de Primă Intervenţie şi Comandă. Aproximativ 50 de persoane, locatari ai blocului de locuinţe, s-au autoevacuat, o persoană a fost intoxicată uşor cu fum, dar a refuzat transportul la spital”, a transmis ISU Hunedoara.
 
Acoperişul clădirii, care după primele constatări era unul improvizat, a ars pe o suprafaţă de 80 metri pătraţi. 
 
Cauza probabilă a incendiului a fost flacăra deschisă rezultată în urma lucrărilor la acoperişul care avea în componenţa construcţiei membrană bituminoasă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.