Grav accident de circulaţie s-a produs, miercuri, pe Autostrada Sibiu – Orăştie, în judeţul Alba, fiind implicate 15 persoane. O persoană a murit şi 13 au fost transportate la spitale din Alba, Hunedoara şi Târgu Mureş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”13 victime au fost transportate la spitale din judeţul Hunedoara şi Alba, iar o altă persoană a fost transportată la Unitatea Primiri Urgenţe din Tg. Mureş, de către elicopterul SMURD. Din nefericire, în urma accidentului, 1 persoană a decedat”, a transmis IGSU. 

Instituţia a precizat că în accident a fost implicat doar un microbuz care transporta pe platformă o altă maşină, nu şi un autoturism, cum s-a anunţat iniţial. 

UPDATE: Victima încarcerată a fost extrasă şi i se acordă îngrijiri medicale. 

​”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează


că pe autostrada A1 Sibiu-Deva, pe sensul către Sibiu, în zona localităţii Pianu, judeţul Alba, un microbuz de transport persoane care transporta o platformă cu un autovehicul s-a răsturnat pe carosabil, pe banda de urgenţă. Banda de urgenţă este restricţionată, circulându-se îngreunat în zona producerii evenimentului rutier”, a transmis Centrul Infotrafic. 

A fost solicitat elicopterul SMURD.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Alba/ localitatea Tărtăria, Autostrada A1, sensul Deva-Sibiu - accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz. Din informaţiile preliminare, sunt 15 persoane implicate, dintre care 1 încarcerată şi 1 decedată”, a transmis, miercuri, IGSU.

Pentru gestionarea eficientă a evenimentului, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

Intervin 6 ambulanţe SMURD şi 1 SAJ, 1 echipaj de descarcerare şi 1 autospecială de stingere. Totodată, către locul intervenţiei se deplasează 1 elicopter SMURD.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.