Fostul fotbalist Lucian Burdujan, dat dispărut de mama sa din luna octombrie, după ce familia nu a mai putut lua legătura cu el din luna septembrie, s-a prezentat miercuri la o secţie de Poliţie şi a solicitat revocarea anunţului referitor la dispariţia sa. El nu doreşte ca familia sa să ştie unde locuieşte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ”Astăzi, persoana a cărei dispariţie a fost reclamată la data de 20 octombrie a.c. s-a prezentat la o unitate de poliţie. Acesta nu a fost victima vreunei infracţiuni. De asemenea, persoana în cauză nu doreşte să transmită familiei sale informaţii privind adresa unde locuieşte, familia fiind informată cu privire la aceste aspecte”, a transmis IPJ Neamţ.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Surse din Poliţie au declarat că Burdujan s-a prezentat la o secţie de Poliţie, în urma apariţiei în spaţiul public a informaţiei că a fost dat dispărut, de către familie.
 
Acesta a precizat că a plecat voluntar de la adresa de domiciliu şi că doreşte să fie revocat anunţul referitor la dispariţia sa.
El a refuzat să spună unde s-a aflat în perioada în care familia nu l-a putut contacta şi a declarat că nu doreşte să ia legătura cu membrii familiei.
 
Dispariţia a fost anunţată de către mama fostului fotbalist. 
 
“La data de 20 octombrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ au fost sesizaţi, de către o femeie în vârstă de 63 de ani, cu privire la faptul că, din cursul lunii septembrie a.c., niciun membru al familiei nu a mai putut lua legătura cu fiul său Burdujan Lucian, în vârstă de 38 de ani, din Piatra-Neamţ. În cursul lunii septembrie acesta s-ar fi aflat în Bucureşti”, au transmis  reprezentanţii IPJ Neamţ. 
 
Aceştia au precizat că doar recent familia a fost de acord să mediatizeze dispariţia. 
Ulterior,  Lucian Burdujan a apărut  pe site-ul Poliţiei Române, la rubrica “Persoane dispărute”. Acolo, însă, apare ca fiind dispărut din noiembrie 2022. 
 
Reprezentanţii IPJ Neamţ au precizat la momentul anunţării dispariţiei fosdtului fotbalist că, iniţial, mama sa a anunţat că nu mai ştie nimic de el din luna noiembrie a anului trecut. 
 
“În urma verificărilor efectuate de colegii noştri, s-a aflat faptul că în luna septembrie acesta ar fi luat legătura cu fratele său şi chiar s-ar fi văzut cu el, în municipiul Ploieşti, după care ar fi plecat spre Bucureşti”, au explicat atunci poliţiştii. 
 
 
 
 
 
 
Lucian Burdujan a jucat în carieră la mai multe cluburi, printre care Rapid Bucureşti şi FC Vaslui.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.