O explozie s-a produs duminică dimineaţă într-un apartament situat la parterul unui bloc din Sibiu, zeci de persoane fiind evacuate. În apartament au fost găsite două persoane decedate, un bărbat de 46 de ani şi o femeie de 51 de ani. Cincisprezece apartamente şi cinci maşini au fost afectate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Explozie într-un apartament din Sibiu - Poliţia a deschis dosar de cercetare penală pentru infracţiunile de distrugere din culpă şi ucidere din culpă

UPDATE -”În urma exploziei urmată de incendiu, produsă la un apartament situat la parterul înalt al unui imobil de tipul P+3E, apartamentul în cauză (2 camere, baie, bucătărie şi hol - de aproximativ 50 mp) a fost afectat în totalitate, precum şi bunurile din interiorul acestuia. De asemenea, au fost afectate de explozie şi de degajările mari de fum alte 15 apartamente, precum şi 5 autovehicule parcate. Dintre persoanele evacuate din imobil patru au suferit atacuri de panică, însă nu au necesitat transportul la spital. Două victime, un bărbat de 46 de ani şi o femeie de 51 de ani, au fost găsite decedate în interiorul apartamentului unde a avut loc explozia”, a transmis ISU Sibiu.

Incendiul a fost cauzat de o explozie în urma acumulării de gaze. 

UPDATE - ”În interiorul apartamentului nu au mai fost identificate victime, la acest moment pompierii lucrează pentru îndepărtarea efectelor negative. De asemena se efectuează cercetări cu privire la posibila cauză a exploziei urmată de incendiu”, conform ISU Sibiu.

UPDATE - ”Pompierii au reuşit pătrunderea în apartament. Până la acest moment au fost găsite două victime decedate. În continuare se desfăşoară operaţiuni de căutare-salvare în interiorul apartamentului. Pompierii acţionează la acest moment pentru ventilarea apartamentului, întrucât există degajări dense de fum, incendiul a fost lichidat”, a transmis  purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ştefan.

 

ŞTIREA INIŢIALĂ - ISU Sibiu a anunţat că intervine pe strada Iazului din Sibiu, unde s-a produs o explozie urmată de de incendiu la un apartament situat la parterul unui bloc.

La intervenţie participă două autospeciale de stingere, o autoscară, autospeciala pentru transport victime multiple şi două echipaje SMURD, unul fiind cu medic.

Conform reprezentanţilor ISU, au fost evacuate deja aproximativ 20 de persoane.

Salvatorii nu au reuşit încă să intre în apartament, din cauza degajărilor mari de fum, motiv pentru care mu există informaţii referitoare la eventuale victime.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.