Două persoane au căzut, vineri seară, în Lacul Snagov, una fiind scoasă de martori. Se intervine pentru căutarea celei de-a doua, dar vizibilitatea este redusă. Femeia a fost găsită decedată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Cea de a două femeie căzută în lac a fost găsită după mai multe ore de căutări, decedată.

UPDATE: ”Acţiunile se desfăşoară în condiţii de vizibilitate scăzută, iluminarea zonei fiind realizată cu proiectoare”, au mai transmis pompierii. 

UPDATE: Victima scoasă de martori din lac este o femeie, de 41 de ani, care este în stare bună. A fost evaluată de echipajele medicale şi nu necesită transport la spital. 

A doua persoană, care este în continuare căutată, are 27 de ani şi este tot o femeie. 

UPDATE: ”În acest moment, acţionăm pentru căutarea persoanei dispărute cu trei bărci şi echipajul de scafandri”, a mai transmis ISU Bucureşti-Ilfov. 

La faţa locului mai sunt trei echipaje SMURD, o autospecială de pompieri şi un echipaj de descarcerare. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”În urmă cu scurt timp am fost alertaţi pentru căutarea a două persoane care se aflau pe Lacul Snagov si au căzut în apă, a transmis, vineri seară, ISU Bucureşti-Ilfov.

Sursa citată a precizat că una dintre victime a fost scoasă imediat de martori.

”Cealaltă este căutata în acest moment”, a mai transmis sursa citată.

La faţa locului acţionează mai multe echipaje ale ISU şi scafandri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.