Un incendiu a izbucnit, duminică, în comuna Drăgoteşti din judeţul Dolj, la şase case, la faţa locului fiind deplasate mai multe autospeciale. Potrivit autorităţilor, trei persoane s-au intoxicat cu fum. De asemenea, 3 case au ars complet şi 4 case au fost afectate parţial. Incendiu este localizat şi se acţionează pentru lichidare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: Potrivit autorităţilor, în urma incendiului două persoane s-au intoxicat cu fum, una fiind transportată la spital, iar cealaltă refuzând. O victimă cu luxaţie a fost de asemenea transportată la spital.
 
În urma incendiului, 26 de proprietăţi au fost afectate, livezi, garduri, vegetaţie uscată, 7 case, din care 3 case au ars complet şi 4 case au fost afectate parţial. 
 
Incendiu este localizat se lucrează la lichidare. Pompierii transmit că nu mai este pericol pentru alte case.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ: Potrivit ISU Dolj, mai multe autospeciale intervin pe raza ĺocalităţii Drăgoteşti, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la şase case.
 
La faţa locului acţionează Detasamentul 2 de Pompieri Craiova şi Detaşamentul 1 de Pompieri Craiova. Au fost suplimentare forţele cu pompieri doljeni , dar şi cu pompieri de la ISU Olt, ceruţi pentru a sprijini forţele de ordine. 
 
ISU anunţă că la incendiu se deplasează şi grupa  operativă. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.