Un copil de aproximativ doi ani din judeţul Dolj căutat de pompieri, poliţişti şi voluntari, după ce a dispărut de la domiciliu, verificările având loc în cursul nopţii pe terenuri agricole şi în imobilele părăsite din zona unde locuieşte familia, a fost găsit în viaţă, vineri dimineaţă, într-un şanţ acoperit cu vegetaţie. Copilul era conştient şi cooperant, fiind preluat de un echipaj medical pentru a fi supus unor investigaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Dolj: Copil de aproximativ doi ani, căutat de pompieri, poliţişti şi voluntari după ce a dispărut de acasă
CITEȘTE ȘI Dolj: Copilul de doi ani dispărut de acasă, găsit în viaţă într-un şanţ acoperit de vegetaţie

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, pompierii au fost solicitaţi prin 112, la miezul nopţii, să intervină în localitatea Sopot pentru căutarea unui copil de aproximativ doi ani dispărut de acasă.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de căutare salvare din cadrul Detaşamentului 1 Pompieri Craiova format dintr-un ofiţer, opt subofiţeri şi patru elevi, ei începând căutările din locul unde ar fi fost văzut ultima oară copilul.

Misiunea de căutare a acestuia s-a desfăşurat pe parcursul nopţii, la ea participând, alături de pompieri şi poliţişti, voluntari din localitatea respectivă.

Copilul a fost căutat pe terenuri agricole, în zonele cu vegetaţie, în imobilele părăsite din zona respectivă, fără a fi găsit deocamdată.

La ora transmiterii acestei ştiri, căutările sunt în plină desfăşurare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.