Doi bărbaţi s-au înecat, luni, la Eforie Nord, ei fiind scoşi din apă de către salvamari, dar nu au mai putut fi salvaţi de cadrele medicale care le-au acordat primul ajutor. Unul dintre cei doi era, la rândul său, salvamar şi intrase în mare pentru a-l ajuta pe celălalt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Bărbatul de 48 de ani, din Târgovişte, lucra ca salvamar şi a intrat în mare să-l salveze pe turistul de 28 de ani din Ialomiţa, dar din cauza mării agitate nu l-a putut aduce la mal.
 
Ei au fost scoşi din apă de salvamari şi se aflau în stop cardio-respirator.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că două persoane au fost scoase din mare de către salvamari, în Eforie Nord, în zona Hotelului Citadel. Acolo au intervenit un echipaj SMURD, echipajul care deserveşte şenilata din Eforie şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean.
 
Întrucât cele două persoane se aflau în stop cardio-respirator, cadrele medicale au început manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse, a fost constatat decesul acestora.
 
Victimele sunt un bărbat de 28 de ani din Ialomiţa şi un alt bărbat, de 48 de ani, din Dâmboviţa. 
 
Tot luni, un tânăr de 22 de ani s-a înecat la Saturn. 
 
Salvamarii avertizează că marea este agitată, curenţii sunt puternici şi îi sfătuiesc pe turişti să nu se aventureze în larg.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.