O femeie de 43 de ani s-a aruncat, miercuri, de la etajul cinci al unui bloc de pe Bulevardul Unirii din Bucureşti şi a căzut peste o altă femeie, de 60 de ani, care se deplasa prin zonă. Ambele sunt rănite, fiind transportate la spital. Femeia care a fost lovită este în stare mai gravă, fiind operată la Spitalul Universitar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Femeia care a fost lovită în timp ce se deplasa pe trotuar a fost transportată la Spitalul Universitar din Bucureşti. 

Surse din cadrul unităţii medicale au precizat că a fost operată, fiind în prezent pe Secţia Chirurgie. 

Femeia care s-a aruncat a fost transăportată la Spitalul Floreasca. 

UPDATE: ”La data de 25 octombrie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 14 Poliţie au fost sesizaţi, în jurul orei 08.50, cu privire la precipitarea unei persoane, de la etajul unui imobil, situat în Sectorul 4. Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii  au constatat că, în cădere, persoana care s-a precipitat, o femeie în vârstă de 43 de ani, ar fi căzut peste o altă femeie, în vârstă de 60 de ani, care se deplasa pe trotuarul pietonal”, a transmis Poliţia Capitalei. 

Instituţia precizează că ambele persoane erau conştiente, într-o stare mai gravă fiind femeia de 60 de ani.
 
”Totodată, echipajele de prim-ajutor, sosite la adresă, au transportat cele două persoane la unităţi medicale, pentru îngrijiri suplimentare. Din primele verificări efectuate, s-a constatat că femeia s-ar fi precipitat de la etajul 5”, a mai transmis Poliţia Capitalei. 
 
Cercetările sunt continuate de către Secţia 14 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

UPDATE: Surse judiciare au precizat că femeia care s-ar fi aruncat este angajată a firmei care funcţionează la etajul 5.

Ea este de profesie contabilă

ŞTIRE INIŢIALĂ: Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că Secţia 14 Poliţie a fost sesizată despre faptul ca pe Bd. Unirii nr 15, de la balconul etajului 5 al unui bloc, o femeie s-ar fi aruncat.

Ea a căzut peste o altă femeie care se deplasa prin zonă, ambele suferind leziuni, fiind în stare conştienţă.

După primele investigaţii, poliţiştii au concluzionat că femeia a încercat să se sinucidă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.