Un bărbat a fost ucis, iar fiica acestuia a fost violată de un bărbat care a intrat în locuinţa lor din comuna constănţeană Corb,u în cursul nopţii de joi spre vineri, după care a fugi. Anchetatorii audiază, vineri seară, un suspect în acest caz. Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat vineri la prânz că anchetatorii au un cerc de suspecţi şi consideră că este vorba de ore până când suspectul va fi reţinut. El a mai afirmat că în acest caz este vorba de “un dement” care a intrat peste o familie în casă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Constanţa: Anchetatorii audiază un bărbat, suspectat în cazul violului şi crimei din Corbu
CITEȘTE ȘI Bode, despre crima de la Corbu: Avem un cerc de suspecţi. Cred că este vorba de ore, nu zile, în care suspectul va fi reţinut/ Este vorba de un dement care la ora 3 dimineaţa intră peste o familie în casă

 

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, fapta a avut loc într-o locuinţă în comuna Corbu. Un bărbat care purta o cagulă a intrat în casă şi l-a înjunghiat mortal pe un bărbat în vârstă de 41 de ani, iar apoi a violat -o pe fiica acestuia.
Apoi, agresorul a fugit şi este căutat de anchetatori. 
Poliţiştii şi procurorii fac cercetări pentru identificarea şi prinderea autorului acestei fapte.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.