Un bancomat din comuna constănţeană Castelu a fost spart, în noaptea de joi spre vineri, poliţiştii constatând că acesta a fost distrus în urma unei explozii. Poliţia Judeţeană Constanţa a anunţat că în bancomat se aflau peste 100.000 de lei, această sumă nefiind luată de autorii spargerii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Anchetatorii au menţionat că în bancomatul aruncat în aer au fost găsiţi peste 100.000 de lei, iar cei care au pus la cale această spargere nu au luat aceşti bani.
 
UPDATE - “În urma verificărilor s-a constatat faptul că în bancomatul respectiv se afla suma de peste 100.000 de lei, urmând ca reprezentanţii unităţii bancare respective să comunice suma totală care se afla în bancomat înainte de producerea exploziei.  În cauză se continuă cercetările în vederea stabilirii identităţii persoanelor implicate, a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum şi luarea măsurilor legale care se impun”, a precizat IPJ Constanţa.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - “Astăzi, în jurul orei 3.15, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Rurală Medgidia au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un bancomat din comuna Castelu a fost spart. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, iar bancomatul este distrus ca urmare a unei explozii. Cercetările au fost preluate de poliţişti ai Serviciului Investigaţii Criminale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa. 
Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea şi prinderea persoanelor implicate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.