Patru persoane au fost rănite duminică seară, după ce au fost lovite de o maşină pe o trecere de pietoni din municipiul Constanţa, victimele fiind preluate de ambulanţe şi duse la spital. Unul dintre răniţi, un bărbat de aproximativ 30 de ani, a murit la spital. Accidentul a fost provocat de un şofer în vârstă de 20 de ani, care era începător.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, în urma evenimentului rutier o persoană a fost transportată în comă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, fiind vorba de un bărbat de aproximativ 30 de ani. El a intrat în stop cardiorespirator în momentul în care a ajuns la unitatea medicală, a fost resuscitat, dar în cele din urmă a fost declarat decesul. Celelalte trei persoane rănite au suferit traumatisme sau fracturi.

Conform Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, accidentul a fost provocat de un şofer în vârstă de 20 de ani, începător. Oamenii legii au stabilit că el nu consumase băuturi alcoolice.

Duminică seara, a avut loc un accident rutier pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din municipiul Constanţa, în zona hotelului Zodiac. Un autoturism a lovit patru persoane care traversau bulevardul pe marcajul pietonal. La faţa locului s-au deplasat mai multe ambulanţe, iar cadrele medicale au preluat persoanele rănite şi le-au transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.