Două tramvaie s-au ciocnit, sâmbătă, în Bucureşti, pe Şoseaua Progresului, în zona Răzoare. Patru persoane au fost rănite. Mai multe linii de tramvai sunt blocate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Conducătorul unui tramvai a lovit în spate un alt tramvai care se afla oprit în staţie, pentru îmbarcarea/ debarcarea pasagerilor. În urma accidentului rutier, trei persoane au fost rănite şi transportate la spital pentru îngrijri medicale”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei. 

În continuare, se efectuează  cercetari în vederea stabilirea cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor producerii accidentului rutier.
 
Traficul tramvaielor pe sensul de mers dinspre Calea 13 Septembrie către Bd.Timişoara a fost restricţionat pe parcursul efectuării cercetării la faţa locului.

Ambii conducători de tramvaie au fost testaţi, rezultatul fiind negativ.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ISU Bucureşti-Ilfov anunţă că mai multe echipaje au intervenit, sâmbătă, după ce două tramvaie s-au ciocnit pe Şoseaua Progresului.

”Coliziune între două tramvaie, aflate pe acelaşi sens de deplasare, în Şoseaua Progresului (zona Răzoare). Patru persoane au necesitat acordarea primului ajutor”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

Trei dintre victime au fost transportate la Spitalul Universitar, iar una a refuzat transportul.

STB anunţă că, din cauza accidentului, liniile 8,10, 11 şi 25 sunt blocate înante de staţia Piaţa Danny Huwe, pe sensul către Bulevardul Vasile Milea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.