Un tânăr de 28 de ani a fost grav rănit, vineri seară, după ce autoturismul în care se afla s-a ciocnit cu un autotren, la Izvoru Crişului, în judeţul Cluj. Tânărul a fost descarcerat de pompieri, urmând a fi transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”Victima nu s-a aflat în stop cardio-respirator, dar a fost în permanenţă inconştientă, prezentând multiple traumatisme. Aceasta este transportată la UPU Cluj”, a precizat ISU Cluj, revenind asupra informaţiilor transmise iniţial.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Cluj, pompierii de la Detaşamentul Huedin au intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare, alături de două ambulanţe SAJ, la un grav accident rutier petrecut în localitatea Izvoru Crişului.

În accident au fost implicate un autotren şi un autoturism, un tânăr de 28 de ani fiind încarcerat în autoturism. El a fost descarcerat de pompieri şi se afla în stop cardio-respirator, fiind făcute manevre de resuscitare. 

”Victima are semnale vitale şi va fi transportată la spital de echipajul SAJ”, a transmis sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.