Şase tineri au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs în municipiul Dej, judeţul Cluj. Cinci dintre victime se aflau într-un autoturism, fiind nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare pentru a fi scoase, iar un alt băiat a fost preluat de ambulanţă din alt loc. Poliţiştii au stabilit că autoturismul era condus de adolescent de 17 ani, care era beat şi nu avea permis de conducere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ”La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 04.30, poliţiştii au fost sesizaţi să intervină la un accident rutier produs în municipiul Dej, la intersecţia cu sens giratoriu dintre strada Unirii şi strada Dobrogeanu Gherea. Din primele informaţii, reiese faptul că un tânăr în vârstă de 17 ani, din comuna Mica, ar fi condus un autoturism în care se mai aflau 5 pasageri, dinspre aleea Tomis, iar la intersecţia menţionată mai sus ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate”, a transmis Poliţia Judeţeană Cluj.
 
Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentraţie de 0.23 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În urma evenimentului, şoferul şi pasagerii au fost transportaţi la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate.
 
Poliţiştii continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe strada Dobrogeanu Gherea din municipiul Dej.
 
”Apelul de urgenţă a fost înregistrat în jurul orei 04:30, iar la faţa locului au fost dislocate o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD şi două echipaje SAJ. Salvatorii au găsit un autoturism avariat, ieşit în afara părţii carosabile, iar înăuntrul acestuia se aflau doi tineri încarceraţi şi alţi trei care necesitau extragerea cu echipamentele speciale. Cele cinci victime erau în stare de conştienţă, prezentau multiple traumatisme şi erau necooperante”, a arătat Inspectoratul pentru Situaţii de urgenţă (ISU) Cluj.
 
 
Pompierii au folosit echipamentele de descarcerare pentru a asigura accesul şi a extrage şoferul şi pasagerul din faţă dreapta, precum şi pe cele trei victime care se aflau pe bancheta din spate. Aceştia au fost preluaţi de către echipajele SMURD şi SAJ şi au fost transportaţi la Spitalul Municipal Dej.
 
Potrivit sursei citate, un alt băiat, de aproximativ 14 ani, a fost preluat de un echipaj SAJ, din altă locaţie, şi a fost transportat la spital.
 
Ulterior, o autospecială de transport personal şi victime multiple din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Cluj-Napoca a transferat doi băieţi şi o fată, de aproximativ 14 ani, la Unitatea de Primiri Urgenţe din municipiul Cluj-Napoca.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.