O tânără a murit şi alte trei persoane au fost transportate la spital, sâmbătă dimineaţă, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal, pe DN 1, în localitatea Ciucea, judeţul Cluj. Traficul este restricţionat în urma accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul s-a produs, în jurul orei 7.00, în la ieşire din localitatea Ciucea spre Cluj-Napoca, acolo fiind trimise două autospeciale de pompieri, cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD şi o ambulanţă SAJ.
 
"Ajunşi la faţa locului, pompierii au găsit două autoturisme avariate. Într-un autoturism se afla o tânără încarcerată şi inconştientă, în stop cardio-respirator. Folosind echipamentele din dotare, pompierii au descarcerat-o şi au predat-o echipajelor medicale, care au început manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse de echipajul de pe ambulanţă şi de către pompieri, medicul a constatat decesul tinerei de 21 de ani", a anunţat ISU Cluj.
 
FOTO: ISU Cluj
FOTO: ISU Cluj
 
De asemenea, alte trei persoane, între care o fată de 10 ani - au fost transportate la spital, în stare de conştienţă şi cu leziuni minore. 
 
Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, cele două autoturisme s-au ciocnit frontal, ca urmare a unei pătrunderi pe contrasens.
 
"Un conducător auto în vârstă de 24 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe DN1 E60, pe raza localităţii Ciucea, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, iar apoi ar fi pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 37 de ani, înspre Oradea. În urma coliziunii a rezultat decesul unei pasagere în vârstă de 21 de ani, din autoturismul condus de tânărul de 24 de ani, dar şi rănirea celuilalt conducător auto şi a altor două pasagere din autoturismul acestuia", a transmis Poliţia Judeţeană Cluj.
 
Testările cu aparatul etilotest au avut rezultate negative.
 
Circulaţia rutieră este restricţionată pe DN 1, pe sensul de mers Cluj Napoca - Oradea, desfăşurându-se pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.