Un incendiu de amploare a izbucnit, joi după-amiază, la o hală a fabricii de hârtie din Dej, judeţul Cluj, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale pentru a stinge flăcările. Până în prezent, şase persoane cu suspiciuni de intoxicaţie cu fum sau arsuri uşoare au fost consultate de echipajul SMURD aflat acolo, fără a avea nevoie să fie transportate la spital. Toate focarele au fost lichidate, fiind distruse mai multe utilaje şi o porţiune din acoperişul halei. Incendiul a afectat o suprafaţă de circa 3.000 de metri pătraţi

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Reprezentanţii fabricii de hârtie din Dej afectate de un incendiu: Daunele sunt exclusiv de natură materială/ Continuitatea business-ului nu a fost afectată

UPDATE - "Focarele au fost lichidate în totalitate, forţele se retrag la bază. Au fost distruse mai multe utilaje şi linii tehnologice din cinci încăperi şi o porţiune din acoperişul halei, totalizând o suprafaţă de cca 3000 mp", a transmis, joi seară, ISU Cluj.

Zona va fi în continuare supravegheată de pompierii serviciului privat ai firmei care deţine hala.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, pompierii au intervenit, joi, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o hală a fabricii de hârtie din Dej. Acolo au fost trimise iniţial trei autospeciale cu apă şi spumă, care au sunt suplimentate cu două autospeciale şi o platformă pentru intervenţii de la înălţimi.

Incendiul era de mare amploare, dar pompierii au reuşit să limiteze extinderea focului.

Ulterior, flăcările au fost stinse şi se lucrează pentru desfacerea panourilor şi stingerea focarelor mocnite.

"La faţa locului a fost prezent şi un echipaj SMURD, care, până acum, a consultat şase persoane cu suspiciuni de intoxicaţie cu fum sau arsuri uşoare. Niciuna dintre acestea nu a necesitat transport la spital sau investigaţii suplimentare", au precizat reprezentanţii ISU Cluj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.