Un accident rutier în care au fost implicate o cisternă şi o maşină s-a produs, marţi, în Slobozia, iar cisterna s-a răsturnat, ulterior fiind ridicată. Pompierii au instituit o zonă de protecţie de 50 de metri. În urma accidentului, trei persoane au fost rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Din informaţiile şoferului, cisterna este încărcată cu aproximativ 31 de metri cubi de motorină.

”Cisterna a fost ridicată şi remorcată. În acest moment se efectuează curăţarea şi sablarea carosabilului”, a transmis ISU Ialomiţa.

Sursa citată a precizat că, în zonă, se circulă alternativ pe un singur sens.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Detaşamentul de pompieri Slobozia intervine cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă, la un accident rutier, produs la ieşire din municipiul Slobozia (zona Combinatului), în care sunt implicate o cisternă încărcată cu combustibil şi un autoturism”, a transmis, marţi, ISU Ialomiţa.

Sursa citată a precizat că, în urma impactului, cisterna s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

”Din cauza faptului că sunt scurgeri de combustibil, pompierii au luat măsurile necesare pentru asigurarea perimetrului pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi. În accident sunt implicate trei persoane, conştiente, cooperante şi neîncarcerate”, a mai precizat sursa citată.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier se desfăşoară pe un singur sens.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.