O cisternă încărcată cu GPL şi un autotren plin cu medicamente s-au ciocnit, sâmbătă, pe DN 7, în judeţul Vâlcea. Autorităţile au evacuat zona şi au stabilit un perimetru de siguranţă. Cisterna a fost scoasă de pe carosabil, traficul fiind reluat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul s-a reluat pe ambele sensuri pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, la kilometrul 221+600 de metri, în zona localităţii Balota, judeţul Vâlcea, acolo unde, în această dimineaţă, o autocisternă încărcată cu GPL a colizionat un autotren. Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite, autocisterna a fost extrasă în afara carosabilului”, a transmis Centrul Infotrafic. 

Valorile de trafic sunt ridicate pe ambele sensuri de deplasare, fiind formate coloane de autovehicule de aproximativ 14 kilometri, motiv pentru care recomandăm optarea pentru rute alternative.

UPDATE:  ”Cisterna a fost scoasă, trafic alternativ din acest moment”, anunţă IPJ Vâlcea. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Poliţiştii rutieri intervin la accident rutier pe DN 7. Din verificările preliminare efectuate s-a stabilit că, ar fi avut loc o coliziune între o cisternă încărcată cu GPL şi un autotren, în localitatea Racoviţa, km 221”, a transmis, sâmbătă, IPJ Vâlcea.

Sursa citată a precizat că traficul este blocat total.

ISU Vâlcea a menţionat că echipajele de la Staţia Brezoi au sosit la fata locului, au stabilit un perimetru de siguranţă si au evacuat persoanele din zona.

”În urma recunoaşterii şi a măsuratorilor efectuate cu dozimetrul din doatare, nu sunt scurgeri de GPL sau depăşiri ale valorilor normale. Pe carosbil sunt scurgeri de motorină”, anunţă ISU Vâlcea.

Centrul Infotrafic a menţionat că TIR-ul implicat în accident este încărcat cu medicamente, iar şoferul acestuia acuză dureri, urmând să fie evaluat medical.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.