Casa din Bolintin Vale a fiului lui Niculae Bădălău a fost spartă de persoane care deocamdată sunt necunoscute, iar hoţii au furat 30.000 de euro şi câteva ceasuri scumpe a căror valoare se ridică la 50.000 de euro. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru furt calificat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu, furtul a fost sesizat, joi, la ora 19.00.

”Joi seara, în jurul orei 19.00, am primit o sesizare de la un bărbat din oraşul Bolintin Vale cu privire la faptul că mai multe persoane au pătruns în locuinţa sa de unde au sustras mai multe bunuri. În acest caz efectuăm verificări pentru identificarea autorilor şi avem un dosar în lucru pentru furt calificat”, au precizat reprezentanţii IPJ Giurgiu.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Sursa judiciare au declarat, pentru News.ro, că persane necunoscute au intrat în casa fiului lui Niculae Bădălău din Bolintin Vale.

Spargerea a avut loc în noaptea de joi spre vineri, iar din imobil au dispărut 30.000 de euro şi câteva ceasuri scumpe, a căror valoare se ridică la 50.000 de euro.

Poliţiştii au demarat o anchetă. 

În 2018 şi casa lui Niculae Bădălau din judeţul Giurgiu a fost spartă, iar hoţii au furat bani şi un pistol.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.