Un tânăr de 23 de ani, din Prahova, cu afecţiuni psihice, internat şi aflat în executarea unei măsuri de siguranţă, a plecat, luni, de la Secţia Ojasca a Spitalului de neuropsihiatrie şi pentru măsuri de siguranţă Sapoca, judeţul Buzău, fiind căutat de poliţişti şi jandarmi. Tânărul este cunoscut ca fiind agresiv, astfel că persoanele care îl văd sunt sfătuite să nu se apropie de el. Potrivit unor surse din Poliţie, el era internat după ce şi-ar fi înjunghiat părinţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii buzoieni au fost sesizaţi despre faptul că un bolnav cu afecţiuni psihice, în vârstă de 23 de ani, din Prahova, internat şi aflat în executarea unei măsuri de siguranţă, a părăsit incinta Secţiei Ojasca din cadrul Spitalului de neuropsihiatrie şi pentru măsuri de siguranţă Sapoca.
 
El are o înălţime de 1,70 m, greutate - aprox. 65 kg, iar la momentul părăsirii unităţii spitaliceşti purta un trening de culoare gri, pe deasupra un halat de molton albastru, fes de culoare neagră.
 
Poliţiştii fac investigaţii şi, împreună cu jandarmi, desfăşoară activităţi de căutare a bărbatului.
 
 
Persoanele care îl văd pe tânărul căutat sunt sfătuite să nu se apropie de aceasta, întrucât este cunoscut ca având comportament agresiv. Persoanele care deţin informaţii utile sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.
 
Surse din Poliţie susţin că tânărul de 23 de ani şi-a înjunghiat părinţii şi de aceea a fost internat în secţia Ojasca a Spitalului de Neuropsihiatrie de la Săpoca. 

Peste 60 de poliţişti, jandarmi şi câini de urmă îl caută pe tânăr, făcând verificări în zona împădurită din apropierea spitalului, unde ar exista indicii că s-ar fi îndreptat evadatul.

De asemenea, poliţiştii fac filtre la ieşirile din Buzău spre Verneşti, la Poieni şi Berca.

Directorul Spitalului Săpoca, Viorica Mihalaşcu, a declarat că nu poate oferi detalii întrucât astăzi este în concediu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.