Un accident în lanţ s-a produs luni dimineaţă pe ÐN2E85, în localitatea buzoiană Poşta Câlnău, iar doi bărbaţi, tată şi fiu, au ajuns la spital. Tânărul a fost în stop cardio-respirator şi a fost resuscitat în secţia U.P.U.-SMURD, situaţia lui fiind critică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Din primele cercetări de la faţa locului a reieşit că este vorba despre o coliziune între 5 autovehicule, conduse de şoferi cu vârste cuprinse între 20 şi 62 de ani, din Vadu Paşii (judeţul Buzău), Prahova şi Ucraina. Patru dintre acestea se deplasau pe direcţia de mers Buzău către Râmnicu Sărat, iar al cincilea pe sensul opus de mers.
 
Accidentul s-a soldat cu rănirea şoferului de 20 de ani şi a pasagerului acestuia, un bărbat din Vadu Paşii şi a unui alt şofer de 62 de ani din Prahova.
 
Pesoanele rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale. 
 
În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.
UPDATE - Conform reprezentanţilor Spitalului Judeţean Buzău, în urma accidentului rutier produs pe raza localităţii Poşta Câlnau, la U.P.U.-SMURD au fost transportate 2 victime: 2 bărbaţi, tată şi fiu,  în vârstă de 47, respectiv 21 de ani. Tânărul a fost transportat în stop cardio-respirator, a fost resuscitat în secţia U.P.U.-SMURD, situaţia lui fiind critică. 
Medicii fac eforturi pentru a-l salva.
Tatăl, în vârstă de 47 de ani, a suferit policontuzii, traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, traumatism umăr stâng.  El este stabil, conştient, în curs de investigaţii.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Din primele informaţii furnizate de IPJ Buzău, accidentul s-a produs  în Poşta Câlnău, intersecţie cu DJ210.
Conform datelor iniţiale,  este vorba despre o coliziune între cinci autovehicule, iar trei persoane ar necesita îngrijiri medicale.
Centrul Infotrafic menţionează că în accident au fost implicate două autoturisme şi trei autotrenuri, traficul rutier fiind blocat, pe ambele sensuri de mers.

 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.