Un incendiu de proporţii a izbucnit, miercuri, la un bloc de pe Calea Rahovei din Bucureşti, iar pompierii au intervenit cu 20 de autospeciale. S-au constituit echipe pentru căutarea eventualelor victime în bloc, iar Poliţia Rutieră a restricţionat traficul în zonă. Şapte persoane au primit îngrijirile medicilor, după ce au fost expuse la fum. De asemenea, doi pompieri au primit îngrijiri din aceeaşi cauză. În total, 38 de persoane au fost evacuate. după câteva ore, incendiul a fost localizat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Pompierii au anunţat că incendiul este localizat.

Aufost angrenate 20 de autospeciale de stingere, trei autoscări şi mai multe echipaje medicale. 

UPDATE: Doi pompieri cu expunere la fum au fost transportaţi la Spital Floreasca, în stare de conştienţă. 

”În acest moment se mai degajă fum din faţada blocului”, au mai precizat pompierii. 

UPDATE: Pompierii anunţă că 38 de locatari au fost evacuaţi, iar şapte persoane au primit îngrijiri medicale. 

De asemenea, un politist local a suferit o tăiatură la nivelul unui braş. Brbatul este conştient şi a primit îngrijiri la faţa locului, dar nu necesită transport la spital. 

UPDATE: Pompierii anunţă că trei locatari au fost expuşi la fum şi au primit îngrijirile medicilor. Este vorba despre un bărbat de 65 de ani, o femeie de 84 de ani şi o fetiţă de 10 ani. Bărbatul şi apărţinătorii fetiţei au refuzat transportul la spital. Femeia de 84 de ani va fi dusă la Spitalul Universitar. 

”Unui pompier cu uşoară expunere la fum i se acordă primul ajutor în ambulanţa SMURD. Este conştient”, au mai precizat pompierii. 

UPDATE: ”Până în acest moment nu sunt persoane rănite. Nu mai arde cu flacără, se acţionează atât din interior, cât şi din exterior”, a mai transmis ISU Bucureşti-Ilfov. 

UPDATE: ”În jurul orei 11.10, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că s-a produs un incendiu la un imobil situat pe Calea Rahovei 325. La faţa locului intervin poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, în vederea facilitării accesului pompierilor în zona respectiva, precum şi pentru fluidizarea traficului rutier. În acest moment sunt aplicate restricţii pe Calea Rahovei, dinspre Str. Buzoieni către Str. Mihail Sebastian”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei. 

UPDATE: ”Au fost constituite echipe de căutare salvare pentru evacuarea locatarilor”, a mai transmis  ISU Bucureşti-Ilfov. 

Instituţia precizează că pe latura din faţă, incendiul se manifestă până la etajul doi. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ISU Bucureşti-Ilfov anunţă că intervine, miercuri, la un incendiu produs la un bloc de pe Calea Rahovei. 

Focul se manifestă pe două laturi ale blocului care este în reabilitare termică, iar degajările de fum sunt foarte mari. 

”Pe una dintre laturi, cea din spate, incendiul se manifestă pe toata faţada”, a precizat ISU Bucureşti-Ilfov. 

Pompierii intervin cu 10 autospeciale de stingere şi 3 autoscări. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.