O fetiţă de doi ani a fost transportată la spital, luni, după ce a căzut pe fereastră, de la etajul întâi al blocului în care locuieşte, în Sectorul 1 al Capitalei. Copila s-ar fi urcat pe pervaz în joacă. Ea era conştientă, fiind dusă la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” pentru investigaţii medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit unor surse, în locuinţă se mai aflau tatăl copilei, alţi doi fraţi ai acesteia, cu vârste sub trei ani, şi o femeie care avea grijă de copii.

UPDATE - După căzătură, fetiţa era conştientă, fara leziuni vizibile. Ea a fost transportată la Spitalul ”Grigore Alexandrescu”, pentru investigaţii, având un traumatism cranian. Surse apropiate anchetei afirmă că fetiţa a căzut mai întâi pe o copertină, ceea ce a atenuat impactul cu solul.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţiştii de la Secţia 1 au fost sesizaţi, luni dimineaţă, despre faptul că un copil ar fi căzut de la etajul unui imobil situat în Sectorul 1.

Poliţiştii au constatat că este vorba despre o fetiţă, în vârstă de 2 ani, care ar fi căzut de la etajul 1 al blocului.

Totodată, la adresă s-a deplasat şi un echipaj medical, care i-a acordat victimei primele îngrijiri medicale, aceasta fiind transportată la spital, pentru îngrijiri suplimentare.

Potrivit unor surse judiciare, incidentul a avut loc într-un bloc de pe Calea Victoriei, iar fetiţa s-ar fi urcat pe pervaz în joacă şi a căzut. Ea era conştientă după căzătură, neavând leziuni vizibile, dar a fost dusă la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” pentru investigaţii.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 1 Poliţie, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.