O femeie de 45 de ani a fost salvată, luni, de poliţiştii din Bucureşti, după ce şi-a contactat o prietenă şi i-a spus că este ţinută împotriva voinţei sale într-un apartament din Sectorul 5, unde este agresată. Femeia a fost găsită împreună cu prietenul său, ea având urme de violenţă, şi a fost dusă la spital. Ulterior, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: Poliţia Capitalei a transmis, luni seară, că bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. 
 
În cursul zilei de maţi va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. 
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit Poliţiei Capitalei, Secţia 24 Poliţie a fost sesizată, luni, de către o femeie, despre faptul că ar fi fost contactată de o prietenă, prin intermediul unei aplicaţii de mesagerie online, care i-ar fi spus că este lipsită de libertate şi agresată la o adresă din Sectorul 5. 
 
”În urma activităţilor specifice, femeia, în vârstă de 45 de ani, a fost identificată într-un apartament, unde se afla împreună cu prietenul ei. Întrucât aceasta prezenta urme de violenţă, a fost preluată de către un echipaj de prim ajutor şi transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. De asemenea, bărbatul în cauză a fost condus la sediul subunităţii pentru audieri, urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun”, a precizat sursa citată.
 
Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, de către Secţia 24 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, în vederea stabilirii situaţiei de fapt.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.