Un elev în vârstă de 16 ani de la o şcoală din Sectorul 6 al Capitalei a fost înjunghiat, miercuri, de un alt tânăr, în urma unui conflict spontan izbucnit între ei. El a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Patru tineri care ar fi fost implicaţi în incident au fost prinşi de poliţişti şi jandarmi şi duşi la audieri. Unul dintre suspecţi a fost prins de jandarmi în staţia de metrou Pacii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE: Unul dintre suspecţi a fost prins de către jandarmi în staţia de metrou Păcii, având asupra sa un cuţit. 
 
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţişti de la Secţia 21 Poliţie au fost sesizaţi, în jurul orei 13.00, cu privire la faptul că un elev din cadrul unei instituţii de învăţământ din Sectorul 6 ar fi fost agresat fizic. 
 
Ajunşi acolo, poliţiştii au constatat că sesizarea se confirmă, fiind vorba despre un elev în vârstă de 16 ani.
 
”Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că victima ar fi avut un conflict spontan cu patru minori, din afara unităţii de învăţământ. Ulterior, acesta ar fi fost agresat fizic de unul dintre minori, cu un obiect tăietor-înţepător. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj medical, care i-a acordat primele îngrijiri medicale, elevul fiind transportat la spital, pentru îngrijiri de specialitate”, a arătat sursa citată.
 
Trei dintre tinerii implicaţi au fost prinşi în scurt timp, iar ulterior, cu sprijinul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, a fost depistat încă un minor implicat, aceştia fiind duşi la sediul secţiei pentru audieri.
 
Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 21 Poliţie, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.