Un bărbat de 28 de ani a fost prins de poliţişti la volanul unei maşini, în Sectorul 5 al Capitalei, deşi nu deţine permis de conducere pentru nicio caategorie de vehicule. ŞI în luna iulie a fost prins conducând o maşină, iar atunci se afla în perioada de reabilitare pentru infracţiunea de furt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Faţă de bărbatul în cauză a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 02:50, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe o stradă din Sectorul 5 au oprit pentru control un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat”, a transmis, miercuri, Brigada Rutieră a Capitalei.

Sursa citată a precizat că, după stabilirea identităţii şi verificarea documentelor prevăzute de legislaţia rutieră, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul în vârstă de 28 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi se află în stare de recidivă.

”În baza probatorului administrat în cauză, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 în vederea luării unei măsuri preventive”, a mai transmis sursa citată.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că, în luna iulie, bărbatul a mai fost prins conducând fără permis, iar la momentul respectiv era în perioada de reabilitare pentru infracţiunea de furt.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.