Şase copii cu vârste între 4 şi 12 ani şi o femeie de 56 de ani, asistent social al unei fundaţii, care se aflau la o cabană din satul Peştera, judeţul Braşov, au ajuns la spital, marţi, după ce s-au intoxicat cu ciuperci pe care le-au cules din pădure şi le-au gătit. Toate cele şapte persoane erau conştiente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, au fost transportaţi la spital o femeie în vârstă de 56 de ani şi 6 copii, cu vârste cuprinse între 4 şi 12 ani, care acuzau stări de rău în urma unei posibile toxiinfecţii alimentare cu ciuperci.
 
Cele 7 persoane se aflau în satul Peştera (Bran).
 
”Toate persoanele erau conştiente şi au fost transportate la Spitalul de Pediatrie (copiii), respectiv la Spitalul Judeţean (adultul) pentru investigatii suplimentare”, au menţionat reprezentanţii ISU Braşov, menţionând că acolo au intervenit un echipaj SMURD şi o ambulanţă SAJ.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Poliţia Staţiunii Bran a fost sesizată, printr-un apel la 112, despre faptul că mai multe persoane acuză stări de rău şi solicită asistenţă medicală.
 
”Din cercetări a rezultat faptul că 6 minori, cu vârste cuprinse între 4-12 ani, împreună cu un adult, asistent social al unei fundaţii, în timp ce se aflau la o cabană, care aparţine fundaţiei, s-ar fi intoxicat în urma consumării unor ciuperci pe care le-au cules din pădure şi ulterior le-au gătit”, a transmis, marţi, Poliţia Judeţeană Braşov.
 
Aceste persoane au primit îngrijiri medicale, iar apoi au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale suplimentare. 
 
Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.