Bărbatul suspectat că a agresat şi a rănit cu un cuţit un angajat al unui fast-food din Sectorul 3 al Capitalei s-a prezentat la Poliţie, fiind desfăşurate ”activităţi procedurale”. El a fost reţinut pentru 24 de ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, a precizat ulterior Poliţia Capitalei.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit Poliţiei Capitalei, bărbatul bănuit de săvârşirea faptei s-a prezentat la Secţia 11.

”Sunt desfăşurate activităţi procedurale în acest moment, urmând a se relaţiona cu unitatea de parchet la finalul activităţilor”, a transmis sursa citată.

Angajatul unui fast-food din Sectorul 3 a fost agresat de un client, fiind necesar să fie transportat la spital. 

Incidentul s-a produs pe Calea Vitan.

”La data de 21 aprilie 2023, în jurul orei 00.00, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 11 au fost sesizaţi cu privire la faptul că angajatul unui restaurant fast food ar fi fost agresat, cu un obiect tăietor-înţepător, de un bărbat cu care a avut o discuţie în contradictoriu”, a transmis, vineri seară, Poliţia Capitalei.

Surse judiciare afirmau că, înaintea incidentului, o femeie s-a arătat nemulţumită de produsul cumpărat, având o discuţie în contradictoriu cu angajatul fast-food-ului.

Ulterior, s-a prezentat un bărbat, cu care a început conflictul, cei doi bărbaţi lovindu-se reciproc.

Agresorul a scos la un moment dat un cuţit şi a sărit peste tejghea.

Sursele citate au precizat că victima nu ar fi în stare gravă. 

Poliţiştii au deschis o anchetă şi îl căutau pe agresor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.