Angajatul unui fast-food din Sectorul 3 a fost agresat de un client, fiind necesară transportarea la spital. Poliţiştii caută agresorul. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Incidentul s-a produs pe Calea Vitan.

Surse judiciare afirmă că, înaintea incidentului, o femeie s-a arătat nemulţumită de produsul cumpărat, având o discuţie în contradictoriu cu angajatul fast-food-ului.

Ulterior, s-a prezentat un bărbat, cu care a început conflictul, cei doi bărbaţi lovindu-se reciproc.

Agresorul a scos la un moment dat un cuţit şi a sărit peste tejghea.

Sursele citate au precizat că victima nu ar fi în stare gravă.


ŞTIRE INIŢIALĂ: ”La data de 21 aprilie 2023, în jurul orei 00.00, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 11 au fost sesizaţi cu privire la faptul că angajatul unui restaurant fast food ar fi fost agresat, cu un obiect tăietor-înţepător, de un bărbat cu care a avut o discuţie în contradictoriu”, a transmis, vineri seară, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru a lua primele măsuri, bărbatul agresat fiind preluat de un echipaj medical care l-a transportat la o unitate spitalicească.

”Cercetările sunt continuate, în vederea identificării şi depistării persoanei bănuită de săvârşirea faptei de lovirea sau alte violenţe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, a mai transmis sursa citată.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.