Un bărbat de 38 de ani a fost urmărit în trafic de poliţişti din Bucureşti după ce a refuzat să oprească autoturismul la semnalul unor agenţi, pe o stradă din Sectorul 6. Ulterior, în judeţul Ilfov, el a pierdut controlul volanului şi a lovit o maşină, o femeie fiind rănită. Şoferul a fost imobilizat de poliţişti, care au stabilit că el are permisul de conducere suspendat. El nu consumase alcool sau substanţe interzise.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ”Precizăm faptul că bărbatul a fost testat în vederea stabilirii consumului de alcool şi de substanţe interzise, ambele rezultate fiind negative”, a transmis Poliţia Capitalei.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit Poliţiei Capitalei, incidentul a avut loc miercuri, când poliţişti de la Secţia 20 Poliţie, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe o stradă din Sectorul 6, un autoturism al cărui şofer, la cererea poliţiştilor de a prezenta documentele, a pornit autoturismul şi a plecat.
 
”Imediat, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, iar la intersecţia unor străzi din judeţul Ilfov, şoferul urmărit a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, tamponând un autoturism, condus de o femeie, acesta fiind rănită uşor, în urma impactului. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a fost imobilizat de către poliţişti, iar, din primele verificări, s-a stabilit că acesta are dreptul de a conduce autovehicule suspendat”, a precizat sursa citată.
 
Acolo au fost chemate un echipaj de prim ajutor pentru a acorda femeii îngrijiri medicale şi un echipaj de Poliţie Rutieră, din cadrul IPJ Ilfov, pentru testarea bărbatului.
 
Cercetările în acest caz continuă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.