Un bărbat a dispărut în mare sâmbătă după-amiază, în staţiunea Olimp, după ce a reuşit să salveze doi copii de la înec. Marea este agitată, salvamarii arborând steagul roşu, care interzice scăldatul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină sâmbătă după-amiază la Olimp la o persoană aflată în pericol de înec. Echipele de intervenţie au stabilit că un bărbat este dispărut în mare, după ce a reuşit să salveze de la înec cei doi copii.
 
Bărbatul a fost căutat de o ambarcaţiune a Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare, fără a fi găsit până la ora transmiterii acestei ştiri. 
 
Soţia acestuia a primit îngrijiri din partea cadrelor medicale, după ce a suferit un atac de panică. 
 
Iniţial autorităţile au crezut că bărbatul era tatăl copiilor pe care i-a salvat, reprezentanţii ISU Dobrogea precizând că această confuzie a apărut deoarece pentru salvarea copiilor respectivi au intrat mai multe persoane, care au reuşit să iasă cu greu din apă, singurul care nu a mai ieşit fiind bărbatul respectiv. 
 
Liderul Pro România Victor Ponta a anunţat pe pagina sa de Facebook că bărbatul care a dispărut în mare la Olimp după ce a salvat doi copii de la înec era membru al partidului. 
 
“Suntem toţi şocaţi şi devastaţi din cauza tragediei care a avut loc azi la Olimp. Suntem alături de familia şi prietenii colegului nostru cu adevărat erou - care azi şi-a sacrificat viaţa pentru a salva doi copii ( nu erau copiii săi nici măcar nu îi cunoştea - pur şi simplu i-a văzut în pericol şi, alături de Octavian , un alt coleg al nostru la fel de curajos, le-a sarit in ajutor)!”, a transmis Victor Ponta.
 
El a precizat că au fost anulate toate evenimentele care erau programate la sfârşitul acestei săptămâni în cadrul Şcolii de Vară a tinerilor Pro România care avea loc la Olimp. 
 
Salvamarii au arborat sâmbătă steagul roşu, pe întreg litoralul, care interzice scăldatul, deoarece valurile sunt mari, iar curenţii, puternici.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.