Pompierii au intervenit, marţi după-amiază, cu mai multe autospeciale, inclusiv una pentru scafandri, şi bărci, la Dărmăneşti, judeţul Bacău, unde un copil a căzut în râul Uz. Băiatul în vârstă de patru ani a fost găsit, fiind făcute manevre de resuscitare, însă acestea nu au avut rezultat, fiind declarat decesul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Copilul, un băiat în vârstă de patru ani, a fost găsit la aproximativ 2,5 kilometri în aval de zona în care a căzut, a anunţat ISU Bacău.
 
El se afla în stop cardiorespirator, fiind resuscitat de echipajul medical prezent, conform protocolului. 
 
”Din nefericire, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul de către echipajul SAJ”, a precizat sursa citată.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Bacău, pompierii au fost solicitaţi să intervină în oraşul Dărmăneşti, în urma unui apel la 112, care anunţa faptul că un copil a căzut în râul Uz.
 
Acolo s-au deplasat trei autospeciale cu echipament specific, o autospecială pentru scafandri, trei bărci, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă SMURD, încadrate cu 17 pompieri militari de la Detaşamentele de Pompieri Bacău, Oneşti, Moineşti şi Garda de Intervenţie Comăneşti.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.