Trei persoane au suferit arsuri, marţi, după explozia unei instalaţii de producere a uleiului de lavandă din judeţul Argeş. Victimele sunt un bărbat de 69 de ani şi doi minori, de 14 şi 15 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”La data de 27 iunie a.c., în jurul orei 18:00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului au fost sesizaţi, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, într-o gospodărie din localitatea Hârseşti, s-a produs o explozie la un recipient sub presiune, iar mai multe persoane sunt rănite. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, dar şi echipaje medicale, pentru acordarea îngrijirilor medicale persoanelor afectate de explozie”, a transmis IPJ Argeş. 

Sursa citată a precizat că s-a stabilit că, un bărbat de 69 de ani, ar fi fiert lavandă, în curtea unei locuinţe, într-un recipient sub presiune, iar, la un moment dat, acesta a explodat. 

”În urma exploziei, au fost răniţi, atât bărbatul de 69 de ani, dar şi doi minori, de 15, respectiv 14 ani, toţi suferind arsuri la nivelul feţei, membre şi corp. Aceştia au fost preluaţi de către echipajele medicale şi transportaţi la spital”, a mai precizat sursa citată. 
 
La faţa locului, s-a deplasat şi grupa operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti, în vederea efectuării cercetărilor.
 
În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

UPDATE: ISU Argeş a precizat că în urma incidentului au fost rănite trei persoane. 

Este vorba despre doi minori, de 14 şi 15 ani, şi un adult. 

”Paramedicii SMURD au monitorizat şi transportă la spital doi minori cu vârstele de aproximativ 14, respectiv 15 ani, care au suferit arsuri pe corp”, a transmis sursa citată. 

Cea de-a treia victimă, un adult, a fost transportată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ISU Argeş şi Serviciul de Ambulanţă intervin, marţi, cu mai multe echipaje, în localitatea Hârseşti, unde trei persoane au suferit arsuri, în urma unei posibile explozii la o instalaţie de producţie a uleiului de lavandă.

Deocamdată, nu se cunosc împrejurările producerii incidentuluii şi nici exact care este starea victimelor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.