Cinci membri ai unei familii, inclusiv o fetiţă de 5 ani, au fost găsiţi ucişi în locuinţa lor din localitatea argeşeană Bascov, suspect fiind o rudă cu afecţiuni psihice. Bărbatul bănuit, în vârstă de 53 de ani, se află în custodia poliţiştilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”În urma primelor cercetări, la faţa locului, victimele au fost găsite cu urme de violenţă, nefiind vorba despre înjunghiere”, au transmis, marţi seară, reprezentanţii IPJ Argeş. 
 
Aceştia au precizat că cercetarea la faţa locului continuă. 
 
UPDATE - Poliţia Judeţeană Argeş a transmis, în baza delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, că instituţia a fost sesizată, marţi, despre faptul că un bărbat de 48 de ani, din comuna Bascov, ar fi găsit, când s-a întors la domiciliu, cinci membri ai familiei sale (soţia, copilul, cei doi socrii şi un cumnat), decedaţi, înjunghiaţi.
 
Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, poliţiştii de investigaţii criminale şi luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, ajunşi acolo, au constatat că cele sesizate se confirmă. 
 
"Poliţiştii au luat primele măsuri, iar la scurt timp, au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 53 de ani, cunoscut cu probleme psihice. Bărbatul se află în custodia poliţiştilor, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş", a precizat sursa citată.
 
Bărbatul a fost prins cu sprijinul jandarmilor argeşeni.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Marţi, IPJ Argeş a fost sesizat, prin apel la 112, de către un bărbat, despre faptul că în momentul când s-a întors la domiciliu şi-a găsit soţia, fiica în vârstă de 5 ani, cei doi socri şi un cumnat morţi.
 
Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, cele cinci victime fiind decedate şi având mai multe răni produse prin înjunghiere.
Totodată, din cercetările efectuate s-a stabilit că în imobilul respectiv mai locuia şi fratele soţiei, acesta fiind cunoscut cu afecţiuni psihice.
 
Imediat după sesizare, suspectul principal a fost găsit de către poliţişti, urmând a se stabili împrejurările producerii evenimentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.