Autorităţile din Arad intervin, duminică, după ce o viitură produsă pe Crişul Alb a inundat două sate. S-au înregistrat mai multe apeluri la 112 de la persoane care necesită ajutor, iar patru persoane care s-au adăpostit în podul caselor au fost salvate de pompieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Maşină surprinsă de ape în judeţul Arad, pe un drum judeţean / Trei adulţi şi un copil erau în autoturism - VIDEO
CITEȘTE ȘI Maşină surprinsă de ape în judeţul Arad, pe un drum judeţean / Trei adulţi şi un copil erau în autoturism - VIDEO

UPDATE: ”Avem 9 apeluri la 112 (5 - Buceava-Soimus, 2 - Madrigesti, 2 - Troas). Patru persoane surprinse de viitură s-au adapostit în podul caselor”, a transmis ISU Arad. 

Potrivit sursei citate, cele patru persoane adăpostite în podul caselor au fost salvate de către echipajele de la Gurahonţ.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”În urma fenomenelor meteorologice periculoase COD PORTOCALIU de viituri şi torenţi în Bazinul Hidrografic «Criş Alb», în zona localităţii Buceava Şoimuş s-a produs o viitură care a inundat două sate”, a transmis, duminică, ISU Arad.

Sursa citată a precizat că în zona au fost alocate două echipaje pentru a executa o recunoaştere.

”Cele două echipaje nu au putut pătrunde cu autospeciala de intervenţie şi autospeciala Duster în localitate, drumul fiind rupt de viitură. Se încearcă pătrundere pe jos prin traversarea cursului de apă”, aun mai precizat pompierii, intervenţia acestora fiind în plină desfăşurare. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.