Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite, marţi după-amiază, într-un accident produs la ieşirea din oraşul Ineu, judeţul Arad, fiind implicate două autoturisme. O femeie a fost găsită încarcerată şi inconştientă, fiind începute manevre de resuscitare. Acestea nu au avut rezultat, fiind declarat decesul. Un băiat, o fată şi soţul femeii decedate au fost transportaţi la spital, a patra persoană rănită refuzând acest lucru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”Un bărbat de 36 de ani, din Vârfurile, în timp ce conducea un autoturism, dinspre Seleuş spre Ineu, a intrat in coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din Ineu. În urma impactului, şi-a pierdut viaţa o femeie de 49 de ani, pasageră în primul autoturism, şoferul şi doi copii minori, din acelaşi autoturism, fiind transportaţi la spital în vederea evaluării stării şi acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Arad.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cauzele şi împrejurărilecare au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

UPDATE - Potrivit ISU Arad, în ciuda tuturor eforturilor depuse de echipajul medical, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicul a constatat decesul. 

În urma evaluării medicale, 3 victime care prezintă diferite traumatisme au fost transportate la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale suplimentare, astfel: un minor a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, o minoră a fost transportată la spital de catre echipajul SMURD TIM, o victimă a fost transportată la spital de către echipajul medical SAJ.
 
Cea de-a patra victimă a refuzat transportul la spital. 
 
Pompierii au acţionat şi pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor la locul evenimentului.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul s-a produs pe DJ 792, la ieşirea din oraşul Ineu spre Pâncota, fiind implicate două autoturisme. Acolo intervin pompierii militari ai Detaşamentului Ineu cu o autospecială pentru descarcerare şi un echipaj SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ. Ulterior, au fost solicitate în sprijin un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă şi elicopterul SMURD. 

FOTO: ISU Arad
FOTO: ISU Arad
”La sosirea echipajelor de intervenţie au fost identificate 5 victime, printre care una încarcerată, în stare de inconştienţă. Folosind echipamentele din dotare, pompierii au descarcerat victima şi au predat-o echipajelor medicale, care au început manevrele de resuscitare”, a transmis ISU Arad.
 
Conform sursei citate, celelalte patru victime, printre care doi minori, sunt asistate medical la locul accidentului. Toate cele patru persoane sunt conştiente şi cooperante. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.