Un apel la 112 a anunţat joi că la Primăria Capitalei a fost amplasată o bombă, la acest moment la faţa locului aflându-se echipa pirotehnică a SRI. În urma verificărilor, ameninşarea nu s-a confirmat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”Astăzi, în jurul orei 09.:15, Poliţia Capitalei a fost sesizată prin SNUAU 112, de către o femeie,  despre faptul că  la Primăria Municipiului Bucureşti se află un dispozitiv exploziv.  La faţa locului s-a deplasat echipa pirotehnică din cadrul IGPR, care a  efectuat verificări specifice”, anunţă Poliţia Capitalei.

Conform Poliţiei Capitalei, ameninţarea nu s-a confirmat.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”A fost înregistrat un apel la 112, prin care o persoană a alertat autorităţile cu privire la plasarea unei bombe în sediul Primăriei Capitalei”, precizează SRI.

Echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informaţii împreună cu Poliţia se află la faţa locului şi pun în aplicare măsurile specifice pentru astfel de situaţii. 

Joi la ora 10:00, era convocată şedinta extraordinara intrunita de indata a Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.